wordpress

Mnogi od vas imate super ideje za blog ili sajt.Možda imate interesantan proizod koji bi mogao da se prodaje online, ali nikako da se odlučite na taj korak jer znate da je izrada web-shopa skupa.Siguran sam da bi želeli i na tim blogovima da zaradite a možda i da napravite dobar sajt pa da ga prodate. Mnogi pogreše pa naprave svoj blog na bloggeru ili wix-u ili nekoj sličnoj platformi, ali u tom slučaju nemate nikakvu kontrolu nad blogom, tačnije blog je na nekom serveru koji je besplatan, domen koji koristite je besplatan.
Nažalost jedino dobro u svemu tome je što je sve to besplatno.Ukoliko blog/sajt postane popularan nećete imati mnogo mogućnosti da od njega i zaradite.Bićete ograničeni određenim brojem tema koje možete koristiti i na kraju će većina odustati od svega, a pre odustajanja uložićete mnogo sati uzalud.

Idealno je imati svoj domen i platiti hosting pa makar i shared hosting najjeftiniji koji nađete nego da koristite uzaludne platforme.Shared hosting sa sve .com domenom na godinu dana možete naći već od 1500 dinara godišnje što je moramo priznati smešan iznos za web sajt koji potencijalno može doneti zaradu koja neretko može biti veća i od vaše plate za koju radite 8 sati dnevno.

Ukoliko želite da naučite kako da napravite svoj sajt čiji ćete vi biti vlasnik i moći potpuno legalno da ga prodate ili da postavite oglase i da zarađujete od reklama naučite da koristite WordPress, a ja ću vam u tome besplatno pomoći tako što ću vam korak po korak objasniti kako da razvijete vaš sajt na kompjuteru bez potrebe da koristite hosting sve dok vam sajt ne bude izgledao kako vi želite.

Takođe odlučio sam da pišem na Srpskom jer sam shvatio da je skoro nemoguće pronaći uputstva za WordPress na Srpskom mlađa od 2 godine, a znamo svi da se u IT svetu za dve godine mnogo toga promeni.

Prateći moja uputstva i objašnjenja, bićete u mogućnosti da napravite sajt bez ikakvog programerskog znanja.Sve što vam treba je želja i kompjuter kakav god bio.

BESPLATAN WORDPRESS KURS ĆE BITI DOSTUPAN ZA 5 DANA

uskoro